diensten

Bij stout & Boele consultancy

Stout & Boele Consultancy is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van kerken. We bieden u een totaalpakket om uw kerkelijke administratie naar een hoger niveau te tillen. Alle diensten worden toegesneden op uw situatie.

kerkelijke administratie

Totaalpakket

Wij bieden een 
totaalpakket voor uw kerkelijke administratie. 

Hoger niveau

Wij kunnen uw kerkelijke administratie naar een hoger niveau brengen.

Persoonlijk & op maat

Alle diensten worden toegesneden op uw situatie, precies zoals u het wilt.

Uw administratie naar naar een

hoger
niveau

06 21837395

Aanbod

Wat kunnen wij u bieden:

Automatisering
Detachering
Financiële administratie 
Ledenadministratie
Organisatieadvies
Scipio Online/Offline   
Trainingen LRP
Trainingen Scipio
Training Twinfield
Training Basecone
Begeleiding bij fusies

1

automatisering & organisatie

Administrateurs, medewerkers van een kerkelijk bureau en penningmeesters van kerkelijke gemeentes worden in toenemende mate geconfronteerd met hogere eisen bij het verwerken van financiële gegevens. Het beheren van de kosten en het efficiënt omgaan met tijd en geld is voor veel kerken een dringende noodzaak. Automatisering van gegevensverwerking lijkt daarop een goede oplossing. Stout & Boele Consultancy adviseert kerken op het gebied van automatisering en organisatie van ledenadministratie, de financiële administratie en betalingsverkeer.

2

Heldere advisering

Naast het beheren van de kosten is het efficiënt omgaan met tijd een belangrijke factor in het kerkelijk werk. Veel vrijwilligers zijn naast hun gewone werk penningmeester of houden de ledenadministratie bij van de kerk. Zij zijn gebaat bij heldere advisering door iemand uit de praktijk. Met tips en handreikingen om het kerkelijk werk zo te organiseren dat de beschikbare tijd zo rendabel mogelijk ingezet kan worden. Uiteraard is dit niet alleen voor vrijwilligers van toepassing. Ook administrateurs in loondienst bij de kerk kunnen door de toegenomen werkdruk iedere tijdbesparing hard gebruiken.

3

Efficiënt werken

Efficiënt werken kan alleen als alle software naadloos op elkaar aansluit. Te denken valt aan het digitaal inlezen van de dagafschriften van de bank in de ledenadministratie, of het via internet digitaal aanbieden van crediteuren via het boekhoudpakket. Dit bespaart de gemeente veel tijd en kosten. Handmatig verwerken van gegevens of dubbel invoeren is tijdrovend en kostbaar. Na een analyse van uw situatie adviseren wij over de juiste programma’s. Wij hebben contact met verschillende leveranciers en instellingen zodat we u steeds de meeste passende oplossing kunnen bieden.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!