partners

Kerk&cetera

Wij werken samen met Kerk&cetera. Kerk&cetera is een brede kerkelijke dienstverlener. Voor kerkelijke gemeenten en parochies voert Kerk&cetera de taken uit van het kerkelijk bureau en ter ondersteuning van de kerkenraad of het parochiebestuur voert Kerk&cetera het ambtelijk secretariaat. Met de samenwerking van Kerk&cetera en Stout & Boele Consultancy komt onze ervaring samen en kunnen we de gemeenten nog beter van dienst zijn.

Donkey mobile

Alles wat we belangrijk vinden heeft een plek op onze smartphone. Onze sociale contacten, bank en muziek bijvoorbeeld. Wij vinden dat de kerk daar ook aanwezig moet zijn. Maar dat is moeilijk! Want onze verwachtingen worden bepaald door de apps die we dagelijks gebruiken. Zonder dat we het door hebben zet de soepele werking van WhatsApp, Spotify en Instagram een hoge standaard neer. Donkey Mobile maakt die standaard haalbaar en betaalbaar voor kerken. Omdat wij vinden dat voor de kerk alleen het beste goed genoeg is.


 

Hagru / Scipio online

De term Scipio is afkomstig uit de Latijnse spreuk disciplina vitae scipio, wat steunstok voor het leven betekent. Dat is dan ook onze kracht: het ondersteunen van kerkelijk Nederland, in de breedste zin van het woord. Of het nou gaat om Scipio Online, CashflowPro of de Scipio App; de diverse platformen die we aanbieden zijn met elkaar verbonden dankzij unieke koppelingen. Zo zijn we in staat totaaloplossingen te bieden die in alle behoeften voorzien. Kerkbalans Digitaal en kerkAccept zijn daar mooie voorbeelden van. Hiermee maken we kerkelijke organisaties efficiënter en zorgen we voor hogere inkomsten. Want wij geloven dat we onze klanten alleen door innovatie maximaal kunnen ondersteunen.